Uw inbouw zwembad door Zwembaden Bollen

Hoeveel mensen dromen niet van een zwembad in de tuin? En wellicht bent u één van hen. Terecht , een inbouwzwembad van zwembaden Bollen is niet enkel estetisch een parel in uw tuin, maar heeft ook een sociaal karakter. Vaak vormt het zwembad immers de verzamelplaats voor het gezin en vrienden.
We bespreken graag met jou welk type zwembad het best bij jou past.

Full vinylester monoblok zwembad met levenslange waarborg

Monoblok zwembaden zijn zwembaden met voorgevormde naadloze kuipen die snel bij U kunnen geplaatst worden. U heeft een ruimte keuze in vorm, afmetingen en kleur van uw zwembad. Bodem en wanden van een monoblok zwembad voelen aangenaam en supereglad aan.

Vergeet het traditionele liner zwembad en de te lang durende zwembad werven. Inderdaad, in vergelijking met het werk dat nodig is voor de bouw van een gemetst of betonnen zwembad, neemt de plaatsing van een monoblok zwembad niet veel tijd in beslag. Na slechts enkele dagen is uw zwembad klaar en kunt u uw favoriete zwemsport al beoefenen.

De privé monoblok zwembaden van Zwembaden Bollen onderscheiden zich oa van een betonnen zwembad door hun isolatiegraad en het onderhoudsgemak. De gladde wanden en de afgeronde hoeken van uw monoblok zwembad maken het reinigen van uw zwembad makkelijk.

Full vinylester monoblok zwembad met levenslange waarborg
Levenslange waarborg tegen osmose vorming en waterdichtheid van de zwembad kuip

Levenslange waarborg tegen osmose vorming en waterdichtheid van de zwembad kuip

super gladde onderhoudsvriendelijke wanden/bodem tegenover bijvoorbeeld een liner zwembad waarin je meestal naden hebt die enerzijds niet altijd mooi blijven ogen en waarachter vuil zich snel gaat vasthechten met het bijkomende nadeel van beperktere waarborgen

het vinylester monoblok zwembad wordt ontworpen en geassembleerd in Belgie – Aarschot

De zwembadwand bestaat uit full vinylester ( ttz 6 opéénvolgende vinylester lagen versterkte composiet) met één centrale laag waarin een isolerende honingraatstructuur van 15 mm voorzien is. Deze unieke structuur bezorgde onze zwembad kuipen het label “Energiezuinig”. Zo’n gewapende opbouw geeft daarenboven de nodige weerstand aan de zwembad kuip en maakt het geheel zelfdragend (zonder externe ondersteuning kunnen onze zwembad kuipen hun eigen watergewicht dragen) en waterdicht zowel aan de binnenkant als de buitenkant van de kuip. De combinatie van al de vernoemde kuip eigenschappen vindt je momenteel bij geen enkele andere monoblok fabrikant.

Op al onze zwembaden voorzien wij steeds een automatische rolluik systeem met onderloop skimmer over de ganse breedte van het zwembad zodat het unieke hoge waterniveau (tot vlak onder de boordsteen) een prachtig uitzicht geeft

Om het energiezuinige logo van onze zwembaden extra te ondersteunen voorzien we op het automatische rolluik de super isolerende volle Covrex lamellen: Je hebt veel goedkopere lamellen op de markt maar als veiligheid – isolatiewaarde – levensverwaching – onderhoud voor jullie belangrijk is – dan is deze kwaliteit voor jullie de juiste en enige optie : – deze kunnen ook tegen de zwaarste hagel met een garantie van 5 jaar – geen kans op waterinsijpeling-condens zodat ze veel langer mooi blijven en vooral supersterk zodat ze veilig voor kinderen zijn.

Verschil tussen een holle lamel en onze aangeboden Covrex classic lamel

Informatie omtrent voorziene lamellen op het automatisch rolluik kan je vinden via Youtube.

Realisaties van een Full vinylester monoblok zwembad

Hoe gaan we te werk?

Uw eigen zwembad laten aanleggen kan werkelijkheid worden.   Dit hoeft geen privilège te zijn voor anderen – de prijs van de aanleg van een zwembad is sterk afhankelijk van het gekozen type, de grootte en de technische installatie van uw zwembad. Wij zorgen voor maatwerk volgens uw wensen.

Zaakvoerder Kim maakt in eerste instantie enkele volledig vrijblijvende afspraken in de volgorde die U verkiest

 • Hij komt bij U langs om de mogelijkheden voor een zwembad bij U ter plaatse te bekijken en te schetsen
 • U komt langs in onze showroom / in de fabriekshallen waar U alle zwembadmodellen/technieken effectief kan zien
 • Samen bezoeken we  enkele afgewerkte zwembad werven
 • We bespreken de uiteindelijk opgestelde offerte rekening houdend met al uw zwembadwensen

Indien we tot een akkoord komen om uw zwembaddroom te mogen realiseren  wordt een plaatsingsdatum van uw zwembad vastgelegd.

Uw eigen zwembad laten aanleggen
Zwembad plaatsen

Een 3-tal weken voor de plaatsingsdatum van uw zwembad komt Kim terug langs om een uitgebreid werf voorbereidingsbezoek uit te voeren. De aanleg van uw zwembad  wordt hierbij nogmaals overlopen en tot in de puntjes voorbereid.  U krijgt een duidelijk zicht wanneer uw zwembaddroom klaar zal zijn.

Op de voorziene datum starten we de werken (grondwerken & plaatsing zwembad met de technische installatie & plaatsing boordstenen & zwembadrolluik en opstart van de installatie van uw zwembad) waarbij 1 constante zich steeds herhaalt : meewerkend zaakvoerder Kim is steeds aanwezig tijdens de uitvoering van de werken aan uw zwembad  – hij weet wat U wenst – hij zorgt er voor dat al uw zwembadwerken volgens de regels van de kunst uitgevoerd worden.

Bij de oplevering van uw zwembad project komt Kim terug langs om alle uitgevoerde werken te overlopen, om U de werking van de zwembad installatie uit te leggen,  om op al uw mogelijke vragen in verband met uw zwembad een antwoord te geven.  Het familiebedrijf Zwembaden Bollen is ontstaan uit de éénmanszaak van Bollen Kim, sinds 2002 werkzaam in de zwembadwereld.  Door zijn ervaring en het gebruik van gespecialiseerd en vakgericht materiaal staan we garant voor prima geleverd werk.  U zal trots op uw zwembad zijn.

Laat de zon maar schijnen.

Gemetst & gegoten betonnen zwembad

In vaktermen spreekt men bij dit soort constructies van bouwkundige zwembaden : in tegenstelling tot een  monoblok zwembad heeft U bij dit soort zwembad een volledig vrije keuze in vorm, afmeting en kleur.  U bent niet gebonden aan bepaalde maten – uw zwembad kan volledig op maat gemaakt worden volgens uw budget en wens.

Ofwel kan u als klant opteren om zelf uw zwembadkom te metsen of in beton te gieten waarna wij langs komen om uw zwembad verder volledig of gedeeltelijk af te werken

Ofwel verzorgen wij van A tot Z uw volledig zwembad project

 • de grondwerken
 • het metsen of gieten van een zwembadkom
 • het plaatsen van de bekleding in uw zwembad – een op maat gelast liner – of het polyesteren van de kuip – of het plaatsen van mozaïk tegels
 • het plaatsen van de boordstenen
 • het plaatsen van het rolluiksysteem
 • het plaatsen  van de filterinstallatie/sturingskast en in werking plaatsen van de installatie

Vraag vandaag nog uw zwembad offerte aan

Uw zwembad wordt volledig op maat gemaakt

Zaakvoerder Kim maakt in eerste instantie enkele volledig vrijblijvende afspraken in de volgorde die U verkiest om tot het zwembad van uw dromen te komen

 • Hij komt bij U langs om de zwembad mogelijkheden bij U ter plaatse te bekijken en te schetsen
 • U komt langs in onze showroom / in de fabriekshallen waar U alle zwembad modellen/technieken effectief kan zien
 • Samen bezoeken we  enkele afgewerkte zwembad projecten
 • We bespreken de uiteindelijk opgestelde zwembad offerte rekening houdend met al uw zwembadwensen

Bvba Zwembaden Bollen is ontstaan uit de éénmanszaak van Bollen Kim, sinds 2002 werkzaam in de zwembadwereld.  Door zijn ervaring te samen met zijn continue aanwezigheid tijdens de uitvoering van de zwembad werken en het gebruik van gespecialiseerd en vakgericht materiaal staan we garant voor prachtig geleverd werk.

U zal trots op uw zwembad zijn.

Zwembad op maat in kunststoffen met levenslange waarborg tegen osmose

Maat werk in polypropyleen (PP) – Polyethyleen (PE) – Inox

In tegenstelling tot een monoblok zwembad heeft u bij een polypropyleen/polyethyleen/inox zwembad een volledig vrije keuze in vorm, afmeting en kleur. Uw zwembad kan volledig op maat gemaakt worden volgens uw budget en wens.  De vermelde kunststoffen zijn uiterst geschikt om zwembaden op maat te maken : lange levensduur – uv bestendig – levenslange waarborg tegen osmosevorming – 20 jaar waarborg tegen waterdichtheid

Voor iedereen die zijn droom zwembad niet kan realiseren met een monoblok standaard kuip is zo’n een polypropyleen – polyethyleen – inox zwembad een ideale oplossing.
Met onze polypropyleen – polyethyleen en inox zwembaden combineert u de voordelen van een bouwkundig bad (vrije keuze in afmeting, vorm en afwerking) met de voordelen van een monoblok bad.

De zwembad kuipen worden gemaakt uit polypropyleen – polyethyleen – inox platen die in de fabriek aan mekaar gelast worden (om te zorgen voor onopvallende naden) waardoor men gladde wanden en rechte hoeken bekomt, wat perfect combineert met het hedendaagse design van vele tuinen. De kuipen worden in één stuk bij u geleverd zodat een snelle plaatsing mogelijk is.

Maat werk in polypropyleen (PP) – Polyethyleen (PE) – Inox
zwembad plaatsen

Een plaatsing van een polypropyleen – polyethyleen en  inox zwembad werken we af in max 1 week:

 • de grondwerken
 • het plaatsen en stabiliseren van de kuip
 • het plaatsen van de boordstenen
 • het plaatsen van het rolluiksysteem
 • het plaatsen van de filterinstallatie/sturingskast en in werking stellen van de installatie

Voordelen van onze polypropyleen – polyethyleen en inox zwembaden:

 • lengte, breedte en diepte van de kuip kan U zelf bepalen met keuze uit 4 kleuren
 • trap vorm kan U vrij bepalen
 • recycleerbaar, flexibel, licht en toch scheurvast
 • onderhoudsvriendelijk door de gladde wanden
 • u kiest zelf de graad van afwerking – bijna oneindig moduleerbaar

Onze kwaliteitsgaranties

 • 20 jaar garantie op de waterdichtheid
 • Levenslange garantie tegen osmose
 • 5 jaar garantie op de Covrex® Classic zwembad afdekkingen, hagel- en vorstschade
 • 2 jaar garantie op elektrische installaties en toebehoren aan uw zwembad
 • 3 jaar garantie op de rolluikmotor van uw zwembad afdekking

Vraag vandaag nog uw zwembad offerte aan

Het plaatsen van een polypropyleen – polyethyleen zwembad
Volledig vrijblijvende offerte voor uw zwembad

Zaakvoerder Kim maakt in eerste instantie enkele volledig vrijblijvende afspraken in de volgorde die U verkiest om tot het zwembad van uw dromen te komen

Hij komt bij U langs om de zwembad mogelijkheden bij U ter plaatse te bekijken en te schetsen
U komt langs in onze showroom / in de fabriekshallen waar U alle zwembad modellen/technieken effectief kan zien
Samen bezoeken we  enkele afgewerkte zwembad projecten
We bespreken de uiteindelijk opgestelde zwembad offerte rekening houdend met al uw zwembadwensen
Familiebedrijf Zwembaden Bollen is ontstaan uit de éénmanszaak van Bollen Kim, sinds 2002 werkzaam in de zwembadwereld.
Door zijn ervaring te samen met zijn continue aanwezigheid tijdens de uitvoering van de zwembad werken en het gebruik van gespecialiseerd en vakgericht materiaal staan we garant voor prachtig geleverd werk.

U zal trots op uw zwembad zijn.

Download brochure