Zilveren medaille ‘Beste zwembadbouwer België 2022-2023’

Op 2 december 2022 ontving Zwembaden Bollen de zilveren medaille in de toonaangevende wedstrijd ‘Beste zwembadbouwer in België’. Daarmee zijn we niet aan ons proefstuk. Integendeel, ook in 2014-2016 en in 2017 vielen onze zwembad projecten in de prijzen.

Brede boord in keramische tegels en waterfonteintjes

12 meter puur zwemplezier

Ben je sportief aangelegd of eerder het type dat van relaxeren een deugd heeft gemaakt? Dit zwembad, gebouwd op de binnenkoer van een verbouwde hoeve in Kortenaken heeft het allemaal. Dankzij de 12 meter lange LPW Pools XL+ kuip, voorzien van een tegenstroomsysteem van BINDER, kan je elke dag baantjes trekken om zo je conditie op peil te houden. De brede omboording van het zwembad in keramische tegels biedt ruim plaats voor meerdere relaxzetels, terwijl de ingewerkte blowers in de plage en de waterfonteintjes naast de kuip voor een spetterend effect zorgen.

Geen wonder dat dit zwembad de zilveren medaille ‘Beste zwembadbouwer België 2022-2023’ won!

Met gebruik van spaarzame technologie

In tijden van hoge energieprijzen een energieverslindend zwembad aanleggen!?
De full vinylester wanden van de zwembaden van LPW Pools bestaan uit 6 opeenvolgende lagen, waarvan 4 in vinylesterhars versterkt met glasvezel en een isolerende honingraatstructuur van 15mm dik. In combinatie met de volle isolerende lamellen van het volledig geautomatiseerde Covrex-zwembadrolluik wordt het verlies van warmte sterk teruggedrongen.

Volledig geautomatiseerde Covrex-zwembadrolluik met volle isolerende lamellen

Daar blijft het echter niet bij!

De Norsup full inverter technologie van de warmtepomp bereikt een erg hoog rendement, zodat je hiermee zuinig kan bijverwarmen.
De LumiPlus Flexi LED-lampen zorgen voor een feeërieke sfeer in en rond het zwembad, met zeer laag verbruik.
Ten slotte zorgt de Nexus all-in-one stuurkast, aangesloten op een zuinige variabele filterpomp, ervoor dat alles tot in de puntjes ingesteld kan worden, met verdere opvolging vanop afstand.

De combinatie van deze spaarzame technologie met eventuele zonnepanelen kan het elektriciteitsverbruik tot het absolute minimum beperken.

Waarbij veiligheid de grootste prioriteit krijgt

Dankzij de veiligheidsrand juist onder de boordsteen van de LPW Pools kuipen en de volle sterke isolerende Covrex Classic lamellen kunnen volwassenen en kinderen (tot 200 kg weerstand) veilig over het rolluik lopen.

Doet onze zilveren medaille ‘Beste zwembadbouwer België 2022-2023’ je dromen van een eigen zwembad in de tuin? Contacteer ons gerust voor meer informatie of een vrijblijvend offerte op maat.

Krijg je niet genoeg van deze realisatie?

Ontdek nog meer foto’s

Download brochure