Bronzen medaille ‘Beste zwembadbouwer België 2023-2024’

Half december 2023 viel Zwembaden Bollen alweer in de prijzen tijdens ‘Beste zwembadbouwer België’. Met een zwembad van het type LPW Pools ZK kaapte het de bronzen medaille weg op de gerenommeerde wedstrijd.

bronzen medaille in de toonaangevende wedstrijd ‘Beste zwembadbouwer België’

Een nieuwe bekroning

Zwembaden Bollen staat al jarenlang bekend voor de kwaliteit van zijn zwembaden, de onberispelijke en snelle plaatsing en de onovertroffen dienst na verkoop. En dat bleef niet onopgemerkt.

Na prijzen in 2014-2016, 2017 en 2022 haalde het familiebedrijf in 2023 opnieuw een medaille in de toonaangevende wedstrijd ‘Beste zwembadbouwer België’.

Zwemmen in alle luxe

Het winnende project betreft een zwembad van het type ZK van de Belgische zwembadproducent LPW Pools. De klant koos bij dit 12 meter lange zwembad voor een kuip in Pearl Grey en 3 spots met wit licht aan de trapzijde. Rondom voorzagen we een keramische boordsteen van tegelspecialist Coeck in Silver Grain Grey (formaat 80 x 40) met extra terrasruimte. Een bijkomend terras met dezelfde tegels in formaat 80 x 80 zorgt voor de nodige ruimte om te ontspannen en heerlijk te genieten van dit prachtige zwembad.

12 meter lange zwembad voor een kuip in Pearl Grey

Isoleren en veilig

Het zwembad zelf werd uitgerust met een Covrex Classic-rolluik. Dankzij de volle, isolerende lamellen behoudt het water beter zijn temperatuur. Bovendien is ook de veiligheid gegarandeerd. Het zwembadrolluik van Covrex is immers zo sterk dat kinderen en volwassenen probleemloos over de bedekking kunnen stappen.

State-of-the-art technologie

Om de zwembadbeleving van onze klant naar een nog hoger niveau te tillen, voorzagen we ook een all-in-one stuurkast waaraan alles gekoppeld werd: het zwembadrolluik, de spots, de variabele zwembadpomp en de automatische waterbeheersing. Op die manier kan de klant zorgeloos van zijn zwembad genieten, zonder het omslachtige gedoe met verschillende systemen.

Alle – van oorsprong Europese – toestellen worden aangestuurd door 1 systeem met een 7” touchscreen. Dat is bovendien via onze eigen app verbonden met het mobiel toestel van de klant. Zo kunnen zowel de klant als wijzelf als zwembadbouwer vanop afstand het zwembad controleren, bedienen en de instellingen aanpassen waar nodig, zonder ter plaatse te moeten komen. Eenmaal per week, en dit een heel jaar lang, controleert de servicedienst van Zwembaden Bollen op die manier de waterkwaliteit van het geplaatste zwembad zonder extra kosten voor de eindklant.

Wil je meer weten over deze realisatie?

Ontdek meer foto’s op onze website of contacteer ons vrijblijvend voor meer info.

Contacteer ons vrijblijvend

Download brochure